Cercar en aquest blog

dimarts, 1 de desembre del 2009

COED 1 DESEMBRE

Aquest dia era dia de recitacions i per tant les classes de COED i GITIC anaven agafades de la mà. Només s'han fet tres exposicions i, la veritat, s'ha fet molt ràpida la classe.
El primer grup en presentar el seu treball sobre el territori han sigut la Mar i la Núria. Han parlat de les festes de Premià de Dalt fent un bon discurs gairabé sense entrebancar-se al parlar. Han tingut una bona entonació i una vocalització correcte. Els únics aspectes negatius que vaig veure van ser el control del temps, que va estar fora de temps, i el control dels nervis, que els van provocar no saber situar-se tranquil·les davant del públic.
La Eva Ladevesa i la Lorena Padilla ens van explicar molt detalladament el poble de Montcada i Reixac. La veritat és que van donar una informació molt gràfica de la seva situació utilitzant estadístiques, mapes i notícies. El temps va ser exacte i l'única cosa que haurien de millorar, més per part de la Lorena, la mirada ja que no la feien al públic. Tret d'aixó penso que va ser una exposició molt treballada.
Desprès d'aixó va arribar el torn d'en Pere Mussoll i l'Àngel Carrillo. Van fer referència a "La Cerdanya LLívia". D'aquest discurs destacaria l'ús que van fer del recurs tecnològic, un ús molt adequat a l'exposició. Es van repartir molt bé el què dir cadascú amb un molt bon temps d'execució. Els únics aspectes negatius que vaig trovar van ser sobretot la gesticulació. No s'ajudaven gesticulant i això li donava un aire més fred al discurs. Igual que en el grup anterior, la mirada tampoc la feien directa al públic i per tant no hi havia tanta proximitat.
Per acabar la Paula i la Sara van rematar la feina explicant-nos com els aspectes més rellevants que habiten a Mataró i a Argentona. En general van estar bastant bé, utilitzant un powerpoint molt ilustratiu i deixant molt clar l'objectiu que es volia transmetre. L'aspecte, en aquest cas, a millorar seria la utilització de paraules com: vale, si... van fer un ús excessiu d'elles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada