Cercar en aquest blog

dissabte, 5 de desembre del 2009

Seminari dia 12

Vam començar la sessió amb l'actualitat educativa i la Maria Perez i la Paula Antonell van ser les encarregades de portar a terme aquesta exposició, una de les últimes que quedaven per fer.
Després de comentar diverses notícies que van succeir al llarg de la setmana van voler destacar dues. La primera feia referència a la segregació escolar a Catalunya , un teme una mica oblidat per la societat ja que sembla que ningú busqui solucions per tal de solucionar aquest problema. Hi ha un dèficit en serveis socials i en recursos presupostaris per a la infància i sembla que no sigui suficient per començar a actuar i fer-hi alguna cosa.
La segona notícia, ja comentada anteriorment, era l'introducció de 130 ordinadors portàtils a les aules subvencionats per les administracions i pels pares i mares dels nens/es. Les aportacions que havien de fer els pares consistien en fer un pagament de 150 euros.
En acabar, vam continuar la sessió comentant la setmana de pràctiques que havíem fet en diferents escoles i institucions públiques.
Un cop vam fer la nostre petita intervenció oral vam haver de fer una altre per escrit on havíem de plasmar totes les nostres sensacions que vam tenir en er aquestes activitats.

Reflexió

Aquesta setmana de pràctiques ens ha obert l'esperit combatiu per fer front a totes les dificultats que poguem tenir al llarg del nostre camí del mestre. Hem pogut disfrutar de classes impartides a nens i la veritat és que, personalment, he gaudit d'allò més. M'ha quedat una mica la sensació de que podríem haver fet més però ja ens van avisar que aquestes pràctiques serien d'observació.
També m'ha servit per veure encara més clar quina serà la meva futura especialització d'aquesta carrera. L'educació física serà el meu camí a seguir i penso treballar per aconseguir-ho.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada