Cercar en aquest blog

dissabte, 5 de desembre del 2009

Concert de Santa Cecília

Aquest Divendres va ser una mica mogut pel que fa a les activitats que es van realitzar. En comptes de fer una classe normal de seminari vam poder gaudir d'un concert de gran nivell musical. Aquest concert el van dur a terme alumnes de tercer de magisteri musical.
Estava tot molt bé preparat: els músics vestits de gala, uns presentadors d'allò més simpàtics, un públic entregat i l'auditori de l'universitat decorat per a la ocassió.
Van començar fent participar al públic d'una manera molt dinàmica, cantant cançons populars que , evidentment, tothom coneixia. Aquestes cançons estaven acompanyades de passos de ball que d'una manera molt sencilla ens els feien aprendre.
Van cantar, ballar i engrescant a tota la sala i el públic va respondre de la millor manera que pot fer: entregant-se d'allò més i aplaudint a cada moment.
La veritat que va ser una jornada molt divertida i encara que fos Divendres i la gent hauria pogut marxar, les grades estaven plenes de gom a gom i es respirava un ambient de camaraderia impressionant. Felicito, de debó, a aquests músics.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada