Cercar en aquest blog

diumenge, 29 de novembre del 2009

COED 27 NOVIEMBRE 2009

La sessió del passat Divendres va començar amb la recitació dels poemes i rondalles. Els participants d'aquesta jornada tant poètica van ser:
Clara Boix, Anna Españñol, Natalia Carrique, Judith Carrique, Mònica de Hro, Laura Cazorla, Carles Costa, Àngel Caloca, Linda Camacho, Alba Casals, Angel Carrillo,Esteve Clop, Helena Carmona i jo Cristian Cubillo.
La veritat que tots ho vam fer bastant bé, i va haver un cas en què una companya va posar-se molt nerviosa i es va veure obligada a seure's per intentar-ho més tard. A la segona va ser la bona i ho va fer perfectament.
Els nervis dels recitadors van estar controlats en tot moment i no es va notar la falta d'experiència en aquest camp.
A continuació van començar els debats que estaven pendents. El primer debat era sobre l'escola tradicional i l'escola contemporànea. Uns defensaven que una metodologia basada en la tradició i en les velles tècniques d'estudi eren les millors solucions per tal d'afrontar amb èxit el curs acadèmic. Per l'altre part es defensava una metodologia molt més preogressista i innovadora.
El segon debat parlava de l'autoritat que tenen els mestres. Un grup defensaven que el mestre ha de tenir autoritat a l'aula i el càstig podria ser un mètode de correcció. En canvi, l'altre grup defensava que el diàleg era la millor manera que havia de correcció.

Reflexió

He aprés a contolar els nervis a l'hora d'exposar en públic, encara que em queda bastant per millorar perquè sempre es pot fer millor. Hauria de practicar més l'entonació i la vocalització perquè em veig que no ho faig del tot bé. Trovo que exposar en públic és una activitat molt interessant de fer, no només pel fet de fer-la sinò també pel fet de veure com ho fan els meus companys ja que sempre pots observar les estratègies que utilitzen.
Encara que els moments previs a l'exposició siguin horribles, la veritat és que quan acabes et sents molt relaxat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada