Cercar en aquest blog

dissabte, 26 de desembre del 2009

COED 11 Desembre

Aquesta classe es va iniciar, com de costum, amb les recitacions dels poemes, contes i rondalles.
En acabar d'exposar tots els companys vam començar amb els debats. Per a aquest dia havia previstos dos debats però per motius personals d'alguns membres d'un equip es va haver d'aplaçar. Al final només vam poder veure un debat.
El tema a debatre va ser el canvi de les vacances escolars. Per una part hi havia els que estaven d'acord amb aquest canvi i tot el que aixó suposava i per l'altre estaven els qui defensaven que aquest canvi no pot ser bo o simplement no fa falta que es dugui a terme.
Aquest canvi escolar consisteix en avançar una setmana l'inici del curs escolar, és a dir, començar a principi de mes. S'ha de dir que aquesta setmana festiva no es perd ja que es recupera al Febrer, coincidint amb les festes de Carnaval.

Reflexió

Sempre s'ha dit que les vacances dels nens són massa llargues i que després, a l'hora de començar un altre cop, es fa molt pessat i costa suor i llagrimes tornar a agafar el bon ritme de treball.
El fet que avancin una setmana l'inici de curs, personalment, em sembla acertat. Hi ha qui diuen que al Febrer no sabran què fer amb els nens i que és el govern el qui ha de trovar el remei per tal de solventar aquest problema. Jo penso que hi ha molta gent que tampoc saben que fer amb els nens les dues primeres setmanes de Setembre i que també es troven amb el mateix problema.
S'hauria de mirar de fer activitats extraescolars dintre del recinte de l'escola (tallers de lectura, de plàstica, esplais...) i facilitar aquestes estades per a la gent sense recursos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada