Cercar en aquest blog

dissabte, 26 de desembre del 2009

COED 18 Desembre

Com de costum vam començar la classe amb la recitació dels poemes, contes, llegendes o rondalles. Aquesta vegada exposaven tots aquells companys que anteriorment no van poder fer-ho per motius personals. Aquesta companys són els següents: Adrià Miquel, Sergio Ramírez, Ariadna García i Macià Bagur.
En acabar aquestes exposicions vam donar pas a les descripcions del "Qui ets tú?" per part de la Cristina Sansalvador, Blanca Vivet i l' Adrià Miquel.
Tot seguit les nostres companyes Norma Augusto i l' Ariadna van fer una exposició molt detallada i molt bé explicada sobre les danses tradicionals catalanes. Ens van parlar de les sardanes, dels instruments que fan servir en aquest tipus de ball,de les formacions que fan en cercle, dels castellers... etc.
Un cop finalitzat aquesta exposició els nostres companys van oferir-nos un debat d'alló més interessant. El tema era la religió a les escoles. Els membres del grup a favor eren els següents: Rafa Moya, Pau Nin, Beatriz Gonzalez, Oscar García i Laura Navarro. Els que estaven en contra d'aquesta idea eren: En Sergio Ramírez, L' Adrià MIquel, Cristina Valera, Matí Villegas i l'Àngel Caloca.

Reflexió

En aquest tema els pares són els qui han de decidir quin tipus d'educació volen donar-li als seus fills inscrivint-los en escoles on la metodologia de treball estigui influenciada per la religió o en escoles on no s'imparteixi aquesta idea.
També penso que pel que fa a les escoles públiques l'assignatura de religió hauria de ser opcional i que per tant siguin els patres qui decideixin. Anant una mica més lluny aquesta assignatura es podria fer en unes edats on siguin els propis alumnes qui decideixin de fer-la o no, basant-se en els seus criteris personals i sense deixar influenciar-se per ningú.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada