Cercar en aquest blog

divendres, 25 de desembre del 2009

COED 4 Desembre

Aquesta sessió va començar amb la recitació dels poemes, llegendes i contes per part dels nostrs companys de classe que encara faltaven: Eva Gòmez, Alba Estragué, Marc Sara García, Mireia Gonzalez i Ariadna García.
Seguidament es va donar pas a l'inici dels debats. Per una part estava el debat sobre la proposta del ministre Gabilondo d'allargar l'ensenyament obligatori fins als 18 anys. En aquest debat formaven part l'Ariadna García, Irene Recio, Laura Sanchez, Norma Augusto, David Cortés, Alba Estragué, Elena Carmona, Elena Ruiz, Eva Gomez i Marta Juny.
Per altre part estava el debat sobre la informatització a les aules. En aquest debat formaven part l' Anna Llongueres, Eva Ladevesa, Maria García, Lorena Padilla, Judith Carrique, Nuria Maldonado, Mar Gascó, Ethel Nogués, Natalia Carrique i Alba Casals.

Reflexió

Que el senyor Gabilondo hagi plantejat fer aquesta reforma no vol dir que ara haguem de cobrir-lo de medalles. És un fet que l'educació a Espanya s'ha de millorar, però no s'ha de ser ministre per adonar-se'n compte. Aquesta iniciativa es podria haver fet molt abans ja que si obliguem a estudiar dos anys més per llei, segurament encara que sigui poc, alguna cosa aprendran de nou tots aquests estudiants que diuen que no serveixen per a aquesta feina. Y sinó són dos anys més per pensar i poder madurar seriosament el que es vol estudiar.
Un altre avantatge podria ser que el tema de l'atur millorés només pel fet que si hi han menys persones en edat laboral i sense estudis pels carrers serà més fàcil de trovar-ne si aquests assoleixen un cert nivell de coneixements, seria com una inversióed futur.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada