Cercar en aquest blog

diumenge, 1 de novembre del 2009

Qui ets tú?


Aquest noi que desborda felicitat, com ho podeu veure a la foto, és l'Albert Guix. El motiu pel qual vaig decidir fer aquest treball amb ell és per la sencilla raó que m'identifico molt amb aquesta persona.
L'Albert és un home alt, amb una constitució forta, té els cabells curts i uns ulls petits.
Com a persona, encara que no ens coneixem del tot, destacaria el seu bon humor (menys el que té a les 8 del matí) i l'esperit de lluita que té. És la veu de l'experiència de la classe, no fa falta dir el per què ja que és nota en la seva manera de parlar i en la seva forma d'actuar. La seva maduressa i la responsabilitat que té en el dia a dia són dos virtuts que no tothom té.
Deixant de banda l'aspecte físic i psicològic una de les seves aficions és veure pel·lícules de qualitat, s'ha de dir que té bon gust cinematogràfic. Una altre afició és la gastronomia, li agrada degustar un bon menjar acompanyat, evidentment, d'un vi exquisit. No perd el temps aquest noi!
Quan el miro veig un home que es convertirà en un bon mestre de primària ja que és una persona molt treballadora i molt involucrada en tot el que fa.
Espero gaudir molt de temps de la seva companyia compartint el mateix camí: "El camí del mestre".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada