Cercar en aquest blog

diumenge, 25 d’octubre del 2009

seminari dia 5

Al començar la sessió uns companys de classe van fer una posada en comú sobre els objectes personals de cadascú.És molt interessant escoltar-los perqué no saps sobre que et parlaran i esperes inquiet a que vagin explicant la seva petita història.
Després l'Albert i jo vam comentar uns retalls de premsa que havíem agafat de la Vanguardia i del Pais, després d'estar tota la setmana buscant informació. Larticle de l'Albert parlava sobre les dones que tenen estdis i que són menys propenses a sofrir maltractaments de gènere. Per altre banda jo vaig parlar de les jornades intensives que fan les escoles al Juny i de les diferents opinions que sorgeixen entre pares i professors.
Al acabar una companya de classe va comentar molt detalladament una revista que es diu "Aula de innovación educativa". Entre altres temes, aquesta revista explicava les dificultats que tenen els joves d'avui en dia per tal de trovar feina i dels empitjoraments dels contractes laborals.
Per acabar vam fer una activitat en la que havíem de descriure a un professor de primària que recordessim.

Refexió.

Penso que aquesta classe ens ha servit, almenys a mi, per saber buscar informació a la premsa i poder extreure algun tema interessant que pugui crear debat. Va sorgir un debat interessant on vam parlar de les subvencions que la Generalitat hauria de donar, o no, a les familíes més nessitades per tal d'omplir el temps en que els nens no estan a l'escola.És molt enrriquidor veure com tothom vol dir la seva ideea sobre el tema i la manera que té cadascú per defensar el que pensa.

Aprofundiment

http://www.cnrubi.com/Arxius/Informacio_campus_esportius.pdfment

Aqui deixo una informació on es veuen els preus d'un campus normal i corrent. Penso que no tothom pot arribar amb facilitat a final de mes i que la Generalitat hauria de buscar alguna solució per totes aquelles famílies que no poden apuntar als seus fills als casals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada