Cercar en aquest blog

dimecres, 7 d’octubre del 2009

seminari DIA 4

El dia 7 d'Octubre va ser el quart dia de seminari. Només començar la classe ens van repartir una fotocòpia d'un article que va sortir al diari. La notícia era que la nostre universitat va ser premiada pel departament d'educació (Catalunya Educació 2009). A mi em sembla fantàstic que ens hagin otorgat aquest premi ja que donarà més prestigi a la univesitat.
Després d'aixó vam seguir amb les exposicions orals d'alguns companys de classe. Totes eren de temàtiques diferents però s'ha de dir que hi havien algunes molt profundes que han fet exterioritzar els sentiments del qui parlava. Al acabar les exposicions ens van repartir més fotocòpies, aquesta vegada era un article que va sortir a la Vanguardia de l'Imma Monsó "La trini, el Mechas y la modelo".Vam llegir individualment l'article i la posada en comú la vam fer per parelles.
Per acabar ens van donar una petita feina que haurem de fer per més endavant que consistex en fer un anàlisi d'una revista d'educació.

Reflexió

Cada vegada sento que ens coneixem més i que fent aquestes posades en comú ens ajuda a practicar les exposicions orals. Estic convençut que amb el temps tots aprendrem les tèniques que fan falta per tal de fer una molt bona exposició.Crec que poc a poc s'aniràn veient els avenços que fem i que ens serviràn per poder aconseguir els nostres objectius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada