Cercar en aquest blog

dissabte, 19 de setembre del 2009

Noves tecnologies

Faig una mirada enrere i no recordo haver fet servir l'ordinador molt sovint al col.legi. Si que sé que quan anava a sissé havíen classes d'informàtica peró havíem de compartir l'ordinador amb tres o quatre persones més. Eren feines en les que havíem d'escriure textos peró no m'arriba la memoria per dir quins programes feiem servir.
A la E.S.O, només quan vaig arribar a quart, vaig fer servir un ordinador. Era un crèdit variable d'informàtica i si no recordo malament només vam fer servir l'excel, peró res més. A l'any següent, a bachillerat, tampoc el vaig fer servir, només quan vaig haver de fer el treball de recerca a final de curs on sobretot vaig fer servir el word i el google per buscar informació.
Després d 'aixó vaig començar a fer un mòdul d'Animació d'Activitats Físiques i Esportives on els treballs encara els feia a mà i on no vaig fer servir massa l'ordinador.
La veritat és que fa només un any que tinc ordinador a casa ja que no he tingut una necessitat extrema de tenir-ho. L'utilitzo només quan necessito buscar alguna cosa com treball, fer consultes o modificacions de la meva pàgina web (treballo de pallasso) fer consultes bancàries o coses d'aquestes. Del contrari prefereixo fer altres coses que no sigui estar d'avant d'un ordinador com anar a nadar, jugar a squaix o llegir.
Deixant de banda els ordinadors faig servir un mòbil bastant normalet perque trobo que per fer una trucada o enviar un missatge no fa falta gastar-se una millonada.
El que si que m'agada tenir és el meu mp3 per escoltar música i si és dels bons millors. M'agrada escoltar música de qualitat i per aixó porto un bastant bo.

1 comentari:

  1. Està bé. Amb tot hi ha algunes errades ortogràfiques que hauries de revisar. Per exemple a "quan vaig arriba a cuart" n'hi ha dues.

    ResponElimina